Fusion perfect lip behandeling

Wat is de perfect lip behandeling?

De perfect lip behandeling is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van de microneedling techniek. Bij microneedling worden er door middel van een speciale pen (fusion monopen) gaatjes gemaakt in de huid. Dit zorgt voor collageenstimulatie en daarmee dus versteviging. Daarnaast worden er tijdens de behandeling speciale werkstoffen de huid in geneedled. Bij de lip behandeling wordt er op en langs de rand van de lippen geneedled. Dit zorgt voor een strakkere lipcontour, vollere lippen en kleurverbetering. Na ongeveer 3 behandelingen is er een mooi resultaat bereikt, maar al na 1 behandeling zal er al verschil te zien zijn.

Het verschil met fillers en de hyaluronpen?

Bij fillers wordt er hyaluronzuur onder de huid gespoten, wat zorgt voor meer volume. Hiermee wordt vaak de vorm van de lippen wat anders. Dit is niet het geval met deze behandeling. Daarnaast wordt hier op een natuurlijke manier volume gestimuleerd. Er hoeft ook niets los gemasseerd te worden.
Wat er tegenwoordig ook veel te zien is, is de hyaluronpen. Hierbij wordt met een apparaat hyaluronzuur de huid in ‘gedrukt’. Ook dit geeft volumevermeerdering en is een vervanging voor fillers. De grote kracht van microneedling zijn ook de werkstoffen die de huid in worden gebracht en daarmee ook kleurverbetering geven en dat er langs de liprand wordt geneedled.

Fusion perfect lip behandeling

  • 3 x € 130,00
  • Per keer € 50,00

Wilt u deze behandeling boeken?

Maak een afspraak

Heeft u een vraag over deze behandeling? Neem dan contact met ons op.