Fusion Mesotherapy

Wat is de Fusion pen?

De Fusion Pen behandeling is een efficiente en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een Fusion Pen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Multi-Needle

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Mono-Needle

Ook kunnen zichtbare rimpeltjes worden verminderd met de nieuwe mono-needle. Met deze behandeltechniek wordt de rimpel plaatselijk behandeld waardoor lijntjes en rimpels als het ware opgevuld worden met huideigen collageen. Resultaat: minder zichtbare rimpels! Ongeacht of je volume wenst, verstrakking of een gladdere huid, de skin needling pen heeft de ultieme oplossing!

Monopen indicaties:

– Verslapte, rijpere huid
– Fijne lijntjes en rimpels
– Volumeverlies
– Grove poriën
– Littekens

Fusion Monopen behandeling

Voordat de Monopen wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd en gepeeld. Hierna wordt een speciale hyaluronzuur- gel op de huid aangebracht. in combinatie met de juiste vitaminen ampullen. De Monopen gaat in horizontale banen over de huid. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn.

Na de behandeling
Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren tot 1 dag aanhouden, maar verdwijnt daarna.
Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter en extra te hydrateren.

De Monopen behandeling stimuleert collageen. Dit procces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken.

Herhaling
Afhankelijk van het soort huidprobleem, zullen wij een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De hieronder genoemde prijzen kunnen dan ook afwijken van de geadviseerde prijs.  De meest optimale behandelfrequentie is met tussenpozen van 4 weken.

Multi – Needle

  • Gelaat en hals € 130,00
  • Plaatselijk prijs in overleg

Mono – Needle

  • 1 zone ( fronsrimpels of bovenlip) € 65,00
  •  2 zones ( fronsrimpels en bovenlip) € 80,00
  •  Gehele gelaat € 90,00
  •  Combinatie Mono en Multi – Needle gelaat en hals € 160,00

 

Wilt u deze behandeling boeken?

Maak een afspraak

Heeft u een vraag over deze behandeling? Neem dan contact met ons op.