Natural Face Lifting

Natural Face Lifting massage

 

Natural Face Lifting – Collagen Booster – Tone Booster – Sculpting – Advanced Skin Improvement – Meridian

De huid is een opeenstapeling van cellen die zich voortdurend vernieuwen, een proces wat met het ouder worden steeds langzamer gaat. De huid wordt minder doorbloed, gaat er wat valer uitzien, wordt dunner en door verminderde aanmaak van collageen, elastine en hyaluron verliest de huid zijn stevigheid. Bovendien verliezen wij vanaf de leeftijd van ongeveer 25 jaar jaarlijks geleidelijk aan steeds meer collageen waardoor de eerste rimpels ontstaan. De spieren die in de huid vastzitten verslappen en daarmee verslapt ook de huid en dat is te zien aan de contouren.

Slow Aging

Natural Face Lifting draait dit proces om en geeft slow aging door huidverbeterende én -verjongende technieken. De huid wordt goed doorbloed en cellen krijgen hernieuwde energie. Door training van het bindweefsel en de spieren worden deze steviger en sterker, waardoor de huid en de contouren weer voller en strakker worden.

Natural Face Lifting

In één behandeling worden tegelijkertijd zes weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel, wat resulteert in minder tot geen rimpels en het liften van de contouren – wenkbrauw, jukbeen, kaaklijn, onderkin, hals en decolleté. De huid krijgt direct een boost met eigen hyaluron, aangemaakt door de fibroblasten. Wanneer je deze behandeling als pre-aging inzet zal veroudering nog langer uitgesteld worden. Je krijgt een optimale celstofwisseling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen in de huid.

€ 75,00

Collagen Booster

Deze techniek richt zich enkel en alleen op de fibroblasten wat voor directe aanmaak van collageen, elastine en hyaluron zorgt. Het gezicht, de hals en decolleté krijgen een zéér intensieve bindweefselmassage wat de huid een ware opleving geeft en zo een jongere uitstraling krijgt door zowel volume als een mooie, stralende huidtint.

€ 45,00

Tone Booster

Deze techniek richt zich op de spieren het is de ideale aanvulling op de diverse massages om juist aan de contouren te werken en een echte facelift te geven. Tone Booster werkt alleen op de spieren en heeft veel weg van een echte workout. Verstevigde spieren zorgen voor mooie contouren.

€ 45,00

Advanced Sin Improvement

Deze techniek is een aanvulling op de bovenstaande massages en geeft ons de mogelijkheid om zelfs de hardnekkige rimpels te verminderen, denk aan de rimpels aan de neus, de verslapte huid direct voor het oor, de rimpels rondom de mond, de diepe frons rimpels en de hardnekkige rimpels onder de wenkbrauw en op het voorhoofd. Advanced Skin Improvement is echt het finetunen van het gezicht na overige massages waarbij de weefsels al flink getraind zijn. Tijdens deze massage zullen wij jou vragen om specifieke bewegingen te maken met het gezicht. Ook behandelen wij de gebieden waar nog geen rimpels zitten maar die op langer termijn wel zichtbaar kunnen worden.

€ 30,00

Gepersonaliseerde massage

Al deze technieken maken het mogelijk om per zone te werken zodat het uiteindelijke resultaat naar wens is, het combineren van de verschillende massage technieken geeft een volledig gepersonaliseerde behandeling en facelift. Wij beginnen altijd met een kuur met minimaal 5 tot maximaal 15 behandelingen, hoeveel behandelingen nodig zijn in deze kuur is afhankelijk van de huidconditie en op welke manier jij zelf de behandelingen ondersteunt. Ondersteuning van nutricosmetics van LavieSage, de juiste verzorgingsproducten en Sculpting skin fitness geeft het mooiste, beste en langste resultaat.

Wij zullen daarom ook altijd een behandelplan op maat samenstellen om zo het beste resultaat te behalen.

 

Wilt u deze behandeling boeken?

Maak een afspraak

Heeft u een vraag over deze behandeling? Neem dan contact met ons op.