Show search form Show navigation
Home » Ontbijt » Overnight Oats met perzik

Ingrediënten

  • 60 g (glutenvrije) havermout
  • 400 ml rijst-kokosmelk
  • 1 tl vanillepoeder
  • 2 perziken of nectarines
  • 25 g gepofte quinoa of geroosterde boekweitkorrels (kasha)
  • 20 g kokosvlokken
  • 50 g granaatappelpitjes

Overnight Oats met perzik

Bereiding

Bereidingswijze

  1. Verdeel de havermout over de bakjes of kommetjes. Giet de melk eroverheen en roer samen met het vanillepoeder goed door.
  2. Snijd de perziken in kleine blokjes, roer door de havermout.
  3. Verdeel de gepofte quinoa of boekweitkorrels, kokosvlokken en granaatappelpitjes bovenop de havermoutjes. Dek af en zet een nachtje in de koelkast. Serveer de volgende dag.

Bron: www.thegreenhappiness.com

Waar bent u naar opzoek?

Zoek bijvoorbeeld naar een behandeling, recept, blogbericht of product.