Show search form Show navigation
Home » Diner » Paprika – eens anders gevuld (voor vier paprikahelften)

Ingrediënten

  • 100 g TafeltjeDekJe
  • ca. 400 ml water
  • 2 paprika’s
  • 2 tl verse roomkaas
  • Kruidenzout
  • Verse peper
  • 100 g geraspte kaas
  • Verse kruiden naar believen

Paprika – eens anders gevuld (voor vier paprikahelften)

Bereiding

  1. Voeg TafeltjeDekJe aan het water toe en roer goed door. Vervolgens onder af en toe roeren aan de kook brengen. Op laag vuur ca. 4 - 5 minuten zachtjes laten koken. Tussendoor omroeren.
  2. De brij met verse roomkaas, kruidenzout en peper op smaak brengen. Halveer de paprika´s, verwijder de zaadjes, was ze en stoof ze ca. 5 minuten. Vul de gehalveerde paprika´s vervolgens met de brij en strooi er de geraspte kaas over.
  3. Laat de paprika´s in een voorverwarmde oven bij ca. 200 °C (heteluchtoven 180 °C) ca. 15 - 20 minuten bakken. Naar believen met verse kruiden garneren.

Waar bent u naar opzoek?

Zoek bijvoorbeeld naar een behandeling, recept, blogbericht of product.