Show search form Show navigation

Wil jij inzicht waar jouw huidklachten vandaan komen?

Acné, rosacea, snelle veroudering, vette of juist te droge huid, schilferige huid, irritatie en/of jeuk, eczeem, rode vlekken. Maar ook:

Vermoeidheid, spier- en gewrichtsklachten, verzuring, hormonale klachten, niet lekker in uw vel zitten, maag-, darm- of leverklachten, hoofdpijn of andere klachten, die uw in uw dagelijks leven in de weg zitten?

Meld u dan aan bij Sonja Eckhardt (So Puur), voor de geavanceerde en zeer veilige vragenlijst van Energetica Natura. Deze vragenlijst analyseert tekorten en onbalans aan de hand van de belangrijkste symptomen die spelen op dit moment. Deze analyse geeft een goed beeld van wat er mis gaat in uw lichaam op dit moment. Zowel tekorten als mogelijke oorzaken komen naar boven. Dit alles wordt weergegeven in een duidelijke grafiek.

huidstudiodegriffioen_voedingsadvies
huidstudiodegriffioen_sopuur-sonja-eckhardt

De vragenlijst geeft informatie over: het immuunsysteem, hart- en bloedvaten, suikerverwerking, organen als maag, lever en galblaas, dunne en dikke darm, nieren, bijnier en blaas, schildklier, hypofyse, behoefte aan vitaminen/mineralen, essentiële vetzuren, etc.

Alles gaat online, je stuurt Sonja Eckhardt een mail met je naam, adres, postcode, woonplaats en geboortedatum. Je krijgt van Sonja een betaalverzoek voor € 29,95.

Zodra je hebt betaald, neemt Sonja contact op voor uitleg van het vervolg en zal Sonja proberen je binnen een week een advies toe te sturen. Het advies zal bestaan uit uitleg van de inzichten, advies omtrent voeding en eventuele supplementen maar ook leefstijl adviezen worden zeker niet vergeten.

Stuur een mail naar info@sopuur.nl onder vermelding van klacht en symptoom analyse.

Sonja Eckhardt Natuurgeneeskundig therapeut/ detox- en natuurvoeding adviseur.

Waar bent u naar opzoek?

Zoek bijvoorbeeld naar een behandeling, recept, blogbericht of product.