Show search form Show navigation

Elke huid is anders, en elke huid is uniek

Geen huid is hetzelfde, daarom kijken wij bij elke behandeling naar de wensen en behoeftes van jou en je huid en passen wij de behandeling aan. Tijdens de behandelingen werken wij met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Dr. Baumann en de huidverbeterende producten van Nimue. Tijdens de behandeling nemen wij alle tijd voor jou en je huid, zodat je in alle rust kunt genieten. It’s Me Time!

RS Lightskin huidanalyse

Nieuw bij ons? Plan een intake incl. een huidscan met onze RS Lightskin apparaat.

Met een hoge resolutie superzoom 15 megapixel camera maakt de RS Lightskin foto’s van de huid met 3 soorten belichting.
In slechts 20 seconde wordt een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitgevoerd.
De RS Lightskin analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen en brengt deze middels scherpe foto’s en grafieken gedetailleerd in beeld.

Uit deze foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd:

De kosten van een meting zijn € 30,00 euro. Bij aankoop van producten vanaf € 25,00 euro of een behandeling is de huidscan gratis. De scan adviseren wij om na 3 a 4 maanden te herhalen.

Boek een RS Lightskin huidanalyse →

Dr. Baumann behandelingen

Dr. Baumann Staat voor Huidverzorging van Hoge Kwaliteit. Natuurlijke Producten voor elk Huidtype en Huidprobleem. Diervriendelijk. Geen Allergenen. Geen Parfum. Natuurlijke Producten. Huidverbetering op een natuurlijke manier.

De behandeling wordt op maat gemaakt. Inclusief harsen of epileren.
De behandeling wordt op maat gemaakt. Inclusief harsen of epileren.
Inclusief glycolzuurpeeling. Vergoeding voor acne behandeling via de zorgverzekering mogelijk.
Inclusief reinigen en masseren van een kalmerend en herstellend masker.
Maak direct een afspraak →

Nimue behandelingen

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten:

  • huidverjonging
  • herstel
  • antioxidatie
  • zonbescherming

Om de veeleisende markt tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

Let op! Het is belangrijk dat u voorgaand aan de behandeling het formulier doorneemt.
Intake-en-consensusformulier-NIMUE

Nazorgformulier
NIMUE-NAZORGFORMULIER

 

Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.
Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de huid afgesloten met een speciaal masker.
Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.
Speciaal behandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.
Speciaalbehandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Ook ideaal voor de glimmende huid.
Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.
Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden!
Onze sterkste peeling tot nu toe. Een nieuwe verjongende behandeling met overtreffende resultaten die je huid weer laat stralen. Zonder bijwerkingen en downtime.
Nimue Thermal Detox Peel is een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Nimue’s Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.
Comfortabele en sterk hydraterende behandeling voor de vochtarme, rijpe huid met rimpeltjes of volumeverlies. Dankzij hyaluronzuur wordt de vochtbalans hersteld en de stofwisseling geoptimaliseerd.
Maak direct een afspraak →

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen.

Inclusief reiniging
Inclusief reiniging
Inclusief reiniging en glycolzuurpeeling
De bindweefselmassage adviseren wij in kuurverband. 

Fusion Meso Therapy

De Fusion Pen behandeling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een Fusion Pen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongende behandelingen genoemd worden.

Let op! Het is belangrijk dat u voorgaand aan de behandeling het formulier doorneemt.
Intake-en-consensusformulier-FUSION-MESOTHERAPY

Wij raden deze behandeling in kuur te doen.

Microdermabrasie

Met de Diamant-microdermabrasie polijst je de huid zacht met behulp van diamanten opzetstukjes. De bovenste (dode) huidlaag wordt verwijderd waardoor er een nieuwe gladde huid tevoorschijn komt. Diamant-microdermabrasie geeft onmiddellijk een zachte, gladde en frisse huid.

Het afslijpen van de bovenste (dode) huidlaag en het vacuüm van het microdermabrasie apparaat veroorzaakt een natuurlijk proces: door de diamant-microdermabrasie behandeling wordt ook de aanmaak van collageen gestimuleerd. De huid blijft intact en de behandeling is pijnloos.

Inclusief reinigen en een herstellend en kalmerend masker.
Inclusief reinigen en een herstellend en kalmerend masker.

No needle Mesotherapie

Bij No needle Mesotherapie worden werkzame stoffen waaronder hyaluronzuur in de huid gebracht met elektro-impulsen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor de binding van water in de huid en de fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zijn cellen die collageen en elastine aanmaken en zo soepelheid en veerkracht aan de huid geven. Naast enkel hyaluronzuur kunnen ook huideigen vitaminen dieper de huid in worden gesluisd.

Huidoneffenheden verwijderen

Per 15 minuten € 20,00 euro
Per 15 minuten € 20,00 euro - Steelwratjes - Ouderdomswratjes - Cherry angioma - Xanthelasma

Extra te boeken

Bindweefselmassage extra bij te boeken bij je behandeling

Waar bent u naar opzoek?

Zoek bijvoorbeeld naar een behandeling, recept, blogbericht of product.