Show search form Show navigation

Elke huid is anders, en elke huid is uniek

Geen huid is hetzelfde, daarom kijken wij bij elke behandeling naar de wensen en behoeftes van jou en je huid en passen wij de behandeling aan. Tijdens de behandelingen werken wij met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Dr. Baumann en de huidverbeterende producten van Nimue. Tijdens de behandeling nemen wij alle tijd voor jou en je huid, zodat je in alle rust kunt genieten. It’s Me Time!

Nieuw bij ons? Plan een intake incl. een huidscan met onze RS Lightskin apparaat.

RS Lightskin huidanalyse

De huidscan met de RS Lightskin gebruiken wij tijdens het eerste intake gesprek. Hierbij bespreken wij samen de conditie van jouw huid. Zo is duidelijk waar de aandachtspunten liggen om het optimale uit de behandelingen en thuisverzorging te halen.

Met een hoge resolutie superzoom 15 megapixel camera maakt de RS Lightskin foto’s van de huid met 3 soorten belichting.
In slechts 20 seconde wordt een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitgevoerd.
De RS Lightskin analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen en brengt deze middels scherpe foto’s en grafieken gedetailleerd in beeld.

Uit deze foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd:

 • Fijne en grove poriën
 • Algemene vlekken en plekjes
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Huidtextuur verbetering
 • UV Pigment meting
 • UV Vochtmeting
 • Gevoelige gebieden in het gelaat
 • Hyperpigmentatie meting
 • Zonneschade meting

De kosten van een meting zijn € 30,00 euro. Bij aankoop van producten vanaf € 25,00 euro of een behandeling is de huidscan gratis. De scan adviseren wij om na 3 a 4 maanden te herhalen.

Dr. Baumann behandelingen

30 minuten gezichtsbehandeling (enkel reiniging)

€ 30,00

60 minuten gezichtsbehandeling

€ 48,00

90 minuten gezichtsbehandeling

€ 58,00

 • Bij elke behandeling zit epileren of harsen of verven erbij. Extra onderdeel € 5,00 extra.
 • Inclusief ontspanningsmassage of bindweefselmassage.

Nimue behandelingen

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten:

 • huidverjonging
 • herstel
 • antioxidatie
 • zonbescherming

Om de veeleisende markt tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

Nimue Support - € 79,00

Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.

Nimue Deluxe - € 89,00

Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de huid afgesloten met een speciaal masker.

Nimue Glycol - € 89,00

Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.

SRC Hyperpigmented skin/ Damaged skin - € 99,00

Speciaal behandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.

SRC Problematic skin - € 99,00

Speciaalbehandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Ook ideaal voor de glimmende huid.

SRC Damaged skin - € 99,00

Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.

Nimue peel intens - € 99,00

Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden!

Nimue smart resurfacer - € 99,00

Onze sterkste peeling tot nu toe. Een nieuwe verjongende behandeling met overtreffende resultaten die je huid weer laat stralen. Zonder bijwerkingen en downtime.

Nimue thermal detox - € 89,00

Nimue Thermal Detox Peel is een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Nimue’s Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.

Nimue hyaluronic ultra filler - € 89,00

Comfortabele en sterk hydraterende behandeling voor de vochtarme, rijpe huid met rimpeltjes of volumeverlies. Dankzij hyaluronzuur wordt de vochtbalans hersteld en de stofwisseling geoptimaliseerd.

Bindweefselmassage

Fusion meso therapy

Aanvullende behandelingen

Waar bent u naar opzoek?

Zoek bijvoorbeeld naar een behandeling, recept, blogbericht of product.