Show search form Show navigation

Elke huid is anders, en elke huid is uniek

Geen huid is hetzelfde, daarom kijken wij bij elke behandeling naar de wensen en behoeftes van jou en je huid. Tijdens de behandelingen werken wij met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Dr. Baumann en de huidverbeterende producten van Nimue. Tijdens de behandeling nemen wij alle tijd voor jou en je huid, zodat je in alle rust kunt genieten. It’s Me Time!

Nieuw bij ons? Plan een intake incl. een huidscan met onze RS Lightskin apparaat.

Dr. Baumann behandelingen

30 minuten gezichtsbehandeling (enkel reiniging)

€ 30,00

60 minuten gezichtsbehandeling

€ 48,00

90 minuten gezichtsbehandeling

€ 58,00

  • Bij elke behandeling zit epileren of harsen of verven erbij. Extra onderdeel € 5,00 extra.
  • Inclusief ontspanningsmassage of bindweefselmassage.

Nimue behandelingen

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten:

  • huidverjonging
  • herstel
  • antioxidatie
  • zonbescherming

Om de veeleisende markt tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

Nimue Support

Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.

€ 79,00

Nimue Deluxe

Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de huid afgesloten met een speciaal masker.

€ 89,00

Nimue Glycol

Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.

€ 89,00

SRC Hyperpigmented skin/ Damaged skin

Speciaal behandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.

€ 89,00

SRC Hyperpigmented skin/ Damaged skin

Speciaal behandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.

€ 99,00

SRC Problematic skin

Speciaalbehandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Ook ideaal voor de glimmende huid.

€ 99,00

SRC Damaged skin

Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.

€ 99,00

Nimue peel intens

Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden!

€ 99,00

Nimue smart resurfacer

Onze sterkste peeling tot nu toe. Een nieuwe verjongende behandeling met overtreffende resultaten die je huid weer laat stralen. Zonder bijwerkingen en downtime.

€ 99,00

Nimue thermal detox

Nimue Thermal Detox Peel is een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Nimue’s Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.

€ 89,00

Nimue hyaluronic ultra filler

Comfortabele en sterk hydraterende behandeling voor de vochtarme, rijpe huid met rimpeltjes of volumeverlies. Dankzij hyaluronzuur wordt de vochtbalans hersteld en de stofwisseling geoptimaliseerd.

€ 89,00

Gratis huidanalyse bij uw behandeling!

Tijdens uw eerste afspraak zal er een uitgebreide huidanalyse plaatsvinden om zo de conditie van uw huid te bepalen. Daarmee kan er een juist behandelplan gemaakt worden en kunnen wij ook de veranderingen die bij u optreden in de gaten houden.

U kunt bij uw eerste afspraak uw cosmetica producten meenemen, zodat wij voor u de ingrediënten kunnen controleren of deze juist zijn.

Waar bent u naar opzoek?

Zoek bijvoorbeeld naar een behandeling, recept, blogbericht of product.