Show search form Show navigation

Elke huid is anders, en elke huid is uniek

Geen huid is hetzelfde, daarom kijken wij bij elke behandeling naar de wensen en behoeftes van jou en je huid en passen wij de behandeling aan. Tijdens de behandelingen werken wij met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Dr. Baumann en de huidverbeterende producten van Nimue. Tijdens de behandeling nemen wij alle tijd voor jou en je huid, zodat je in alle rust kunt genieten. It’s Me Time!

Behandelingen Gelaat

Bij Huidstudio de Griffioen boek je op tijd en intensiteit en geen standaard behandeling, Iedere behandeling maken we op maat door deze af te stemmen op uw wensen en de behoeften van uw huid.

Tijdens de behandelingen werken wij met de natuurlijke producten van Dr.Baumann en de huidverbeterende producten van Nimue. Ook bieden wij diverse bindweefselmassagetechnieken aan in combinatie met diverse soorten peelings en apparatuur. Door dit te combineren en elke keer naar de behoefte van de huid te kijken creëren wij huidverbetering op maat.

Ontspanning en huidverbetering komen hier perfect samen. Wij hebben een breed aanbod aan behandelingen en zullen er alles aan doen om het beste uit uw huid te halen!

Met een hoge resolutie superzoom 15 megapixel camera maakt de RS Lightskin foto’s van de huid met 3 soorten belichting. In slechts 20 seconde wordt een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitgevoerd.
De RS Lightskin analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen en brengt deze middels scherpe foto’s en grafieken gedetailleerd in beeld. Bij het aanschaffen van producten/behandeling t.w.v. 45,00 euro is de huidscan gratis.
30 minuten - Dubbele reiniging, onzuiverheden verwijderen, verzorging.
60 minuten - Dubbele reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, kalmerend masker, dag of nachtcrème. - Wij werken via de zorgverzekering.
60 minuten - Gezichtsbehandeling op maat, naar wens en huidbehoefte samengesteld. Inclusief epileren/harsen en (bindweefsel)massage.
75 minuten - Uitgebreidere gezichtsbehandeling op maat, naar wens en huidbehoefte samengesteld. Inclusief epileren/harsen en (bindweefsel)massage.
80 minuten - Zeer uitgebreide behandeling op maat, gecombineerd met apparatuur en/of (bindweefsel) massage.
85 minuten - Dubbele reiniging,onzuiverheden verwijderen, korte bindweefselmassage, intensieve peeling van Nimue aangepast op het huidtype, kalmerend masker, verzorging. - Dit kan enkel op een gezonde en een niet zongebruinde huid. - Dit kan niet in combinatie met sommige medicatie en huidaandoeningen.
30 minuten - Het verwijderen van huidoneffenheden doen wij met de lamprobe. Verwijderen van o.a. - Couperose - Steelwratjes - Kersenwratjes
Maak direct een afspraak →

Skin Needling

Skin needling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een Skin needling behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongende behandelingen genoemd worden. Wij gebruiken in de salon de Fusion Meso pen, hier kunnen wij gebruik maken van een enkel naaldje en 9 naaldjes.

Het verminderen van o.a.

  • Fijne lijntjes
  • Verslaping van de huid
  • Littekens
  • Roodheid in de huid
  • Pigment
  • Grove poriën
  • Vale en doffe (rokers)huid

Let op! Het is belangrijk dat u voorgaand aan de behandeling het formulier doorneemt.
Intake-en-consensusformulier-FUSION-MESOTHERAPY

45 minuten - Door het gebruik van een enkel naaldje en een speciaal lipserum wordt er op en langs de rand van de lippen geneedled. Dit zorgt voor een strakkere lipcontour, vollere lippen en kleurverbetering.
45 minuten - Reiniging, peeling, met de monopen de lijntjes needlen, huid kalmeren, verzorging en Spf. - Dit kan enkel op een gezonde en een niet zongebruinde huid. - Dit kan niet in combinatie met sommige medicatie en huidaandoeningen.
75 minuten - Reiniging, peeling, met de fusionpen de huid needlen, huid kalmeren, verzorging en Spf. - Dit kan enkel op een gezonde en een niet zongebruinde huid. - Dit kan niet in combinatie met sommige medicatie en huidaandoeningen.
90 minuten - Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, met de fusionpen de huid en decolleté needlen, huid kalmeren, verzorging en Spf. - Dit kan enkel op een gezonde en een niet zongebruinde huid. - Dit kan niet in combinatie met sommige medicatie en huidaandoeningen.

Wij raden deze behandeling in kuur te doen.

Bindweefselmassage

30 minuten - Inclusief reinigen en een herstellend en kalmerend masker.
45 minuten - Inclusief reinigen en een herstellend en kalmerend masker.
70 minuten - Dubbele reiniging, peeling, natural face lifting massage, masker, verzorging.
90 minuten - Dit is een bindweefselmassage met diverse grepen voor thuis. Inclusief een kaart met grepen voor thuisgebruik. - Kan als workshop gegeven worden.

Extra te boeken

De Lash Volume Lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Cellulite Massage

Cellulite massage is een figuur corrigerende, manuele massage voor de vermindering van cellulite en vetophopingen. Een bijzondere massagevorm die ondersteunt bij figuurverbetering zonder medisch in te grijpen.

De stevige en diepe massagetechnieken zorgen voor omvangvermindering in centimeters en een gezondere, mooiere huid. Een gemiddeld omvang verlies van 5 tot 7 cm is, zo is uit onderzoek gebleken, is niet ongebruikelijk. Cellulite massage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Ook zal men zich energieker voelen na een behandeling.

De massage bestaat uit diverse bindweefseltechnieken in combinatie met cupping.

De massage zal worden uitgevoerd in kuurverband 2x per week. - Benen en billen of Buik en armen € 50,00 10x € 450,00 - Detox pakket € 67,85 Met gratis voedingsadvies boekje

Waar bent u naar opzoek?

Zoek bijvoorbeeld naar een behandeling, recept, blogbericht of product.