Show search form Show navigation

Even voorstellen...

Huidstudio de Griffioen is opgericht door de drie zussen Joanneke, Jacqueline en Andrea Wisse.

Door met verschillende merken te hebben gewerkt en eigen ervaringen te hebben opgedaan, kwamen wij er steeds meer achter wat wij niet wilden. Hierdoor kregen wij een andere kijk op het gebied van huidverbetering.

Door te werken met bionome huidverzorging van Dr. Baumann en de huidverbeterende producten van Nimue en door de juiste bouwstenen aan te leveren voor de huid – van binnenuit door middel van de juiste voeding en door speciale massagetechnieken toe te passen kunnen er maximale resultaten worden behaald op het gebied van huidverbetering. Wij hebben het immers zelf ervaren.

huidstudiodegriffioen_drie-zussen
_DSC1795_3000x2000

Waarom kiest u voor ons?

Huidstudio de Griffioen is een uniek concept in Zeeland waarbij wij het (huid)probleem van alle kanten aanpakken. In onze behandelingen werken wij uitsluitend met de huididentieke verzorgingsproducten van Dr. Baumann. Daarnaast kijken wij welke huidconditie u heeft en welke vitamines deze nodig heeft om te verbeteren. Ook stellen wij voedingsadviezen samen, eventueel aangevuld met LavieSage (beautyfood) om de tekorten in het lichaam en de huid aan te vullen. Zo willen wij het beste resultaat behalen.

Door van binnenuit te werken, eventuele onderzoeken te doen en de juiste huididentieke verzorging te gebruiken, zult u het best haalbare resultaat verkrijgen.

Elk lichaam, en dus ook elke huid, vertelt een ander verhaal. Wij maken dan ook de nodige tijd vrij om naar uw verhaal te luisteren en de oorzaak van uw (huid)probleem te achterhalen.

Meer over...

Joanneke Wisse

Joanneke Wisse Huidspecialist

Andrea Wisse

Andrea Wisse Huidspecialist

Jaqueline Wisse

Jacqueline Wisse Hairstylist

Waar bent u naar opzoek?

Zoek bijvoorbeeld naar een behandeling, recept, blogbericht of product.