Show search form Show navigation
Home » Waarom werkt Huidstudio de Griffioen exclusief met Dr. Baumann?

Waarom werkt Huidstudio de Griffioen exclusief met Dr. Baumann?

Huidstudio de Griffioen werkt uitsluitend met Dr. Baumann, omdat deze cosmetica zich onderscheidt van alle andere cosmetica. Het is de nummer 1 op de wereld, die zo huididentiek en natuurlijk is.

De producten zijn allemaal vrij van minerale olie (deze veroudert de huid 3x zo snel), parfum (behoort tot de voornaamste allergieveroorzakers), chemische conserveringsmiddelen (behoort ook tot de voornaamste allergieveroorzakers) en vrij van DIERLIJKE INGREDIËNTEN, OVERBODIGE VERPAKKINGEN en zijn MILIEUVRIENDELIJK!

Maar deze producten bevatten daarentegen wel LIPOSOMEN (vitaminetransport in alle huidlagen), dit werkt huidherstellend en huidverbeterend. Ook bevatten de producten plantaardige oliën, huideigen lipiden, vitamines, en hoogwaardige huidbeschermende stoffen. Bovendien zijn de producten exclusief, dit wil zeggen dat ze alleen verkrijgbaar zijn bij huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes.

Voor uitgebreid advies kunt u altijd bij Huidstudio de Griffioen terecht.

Huidstudio de Griffioen werkt met de volgende productlijnen van Dr. Baumann Cosmetics:

Skinident

Dr. Baumann Skinident is op dit moment wereldwijd de eerste en enige huidverzorgingslijn die uitsluitend is samengesteld uit huididentieke ingrediënten en vitamines en is 100% natuurlijk.
Met deze lijn heeft Dr. Baumann Cosmetics de best denkbare huidverzorging ontwikkeld. In plaats van de plantaardige natuurlijke oliën en werkstoffen die in de andere productlijnen worden gebruikt, worden in deze lijn 100% huididentieke natuurlijke oliën en werkstoffen gebruikt.
Door deze kostbare biotechnologische ingrediënten ontstaat een perfecte huidverzorging met een superieure werking.
Het is een dermatologisch feit dat huididentieke stoffen nooit een allergische reactie kunnen uitlokken. Ze zijn daarom de ultieme garantie voor een levenslange verdraagbaarheid en een gezonde huid. Door hun maximale huidcompatibiliteit en werking zijn de producten bovendien zeer spaarzaam in gebruik en voelen ze heerlijk zacht en natuurlijk aan.

Classic

Uitgebreide lijn van hoogwaardige producten.
De meest uitgebreide lijn met hoogwaardige natuuroliën en vitamines. Een samenstelling met huididentieke en huidgelijkende ingrediënten, waaronder meervoudige liposomen, ceramides, vitamines en natuurlijke plantaardige oliën, verzorgen uw huid met alles wat ze nodig heeft.

Beaucaire

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Er wordt gebruik gemaakt van een minder kostbare maar toch prima plantaardige olie (palmolie). De producten bevatten een kleinere concentratie werkstoffen. Deze lijn heeft een beperkter aantal producten.

Make-up

Dr. Baumann make-up beschikt over een volledig productgamma dat aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoet als uw dagelijkse bionome huidverzorging. Door het gebruik van hoogwaardige verzorgende oliën, huididentieke ingrediënten, vitamines en huidvriendelijke kleurpigmenten en het vermijden van allergenen. Alle producten en kleuren werden samengesteld en op hun kwaliteit getest door Tülay Aktag, make-up kampioen en bekende visagist. Kijk voor het gehele make-up assortiment op www.drbaumannmakeup.nl

Kijk hier voor een compleet overzicht voor de producten waarmee wij werken.

Zie ook de Dr. Baumann website www.dr-baumann.nl.

Waar bent u naar opzoek?

Zoek bijvoorbeeld naar een behandeling, recept, blogbericht of product.